Assessments
Collega's en externen hebben mij feedback gegeven op de de hogeschool geformuleerde competenties. Verder presenteer ik hier een evaluatie van een door mij ontwikkelde en uitgevoerde onderwijsmodule.

Evaluatie module Websitebouw
Door mij is het onderwerp Website Ontwerp en Bouw in de opleiding Bedrijfskundige Informatica geïntroduceerd in het jaar 2000, zowel op de voltijd als de deeltijd variant. In 2007 is een volledig vernieuwde module Websitebouw ontwikkeld voor de nieuwe propedeuse van de opleiding Information Mangement. De evaluatie betreft de eerste run van deze nieuwe module op de voltijd en is gebaseerd op input van de studenten.
Evaluatie websitebouw

Evaluatie module E-business (deeltijd)
Door mij is het onderwerp E-business in de opleiding Bedrijfskundige Informatica geïntroduceerd, zowel op de voltijd als de deeltijd variant. De evaluatie betreft een run van de deeltijd opleiding en is gebaseerd op input van de studenten.
Evaluatie E-business

Evaluatie module Functioneel Ontwerp
Samen met Rienke Schutte is in 2007 een volledig vernieuwde module Functioneel Ontwerp ontwikkeld voor de nieuwe propedeuse van de opleiding Information Mangement. De evaluatie betreft de eerste run van de module en is gebaseerd op input van de studenten.
Evaluatie Functioneel Ontwerp

Feedback informatica
Feedback is door mij gevraagd aan de opleidingscoördinator van de opleiding Bedrijfskundige Informatica en een docente waarmee ik in 2007 samen de module Functioneel Ontwerp voor de opleiding Information Management ontwikkeld en gedraaid heb.
Tijme Dragstra, Opleidingscoördinator BI / projectleider curriculum IM
Rienke Schutte, collega module Functioneel Ontwerp

Feedback duurzaamheid
Feedback is gevraagd aan de lector van de kenniskring Duurzame Ontwikkeling en aan één van de collega's waarmee ik binnen de kenniskring samen werk.
Pim Martens, lector Kenniskring Duurzame Ontwikkeling
Frans Keulers, collega Kenniskring Duurzame Ontwikkeling

Feedback externe opdrachtgever
Feedback is gevraagd aan de projectleider van het project waarin een virtueel kantoor voor duurzaamheidsprojecten is ontworpen en gebouwd voor de euregio Rhine-Meuse.
Jos Rikers, RCE Rhine-Meuse

Feedback is gevraagd aan een medewerker van een organisatie waarvoor ik als vrijwilliger en via mijn bedrijf vele ICT-projecten uitgevoerd heb. Deze organisatie is ook gekozen omdat hier onder mijn begeleiding tevens studenten van verschillende opleidingen van de faculteit ICT stage gelopen hebben.
Henk Heijligers, bureaumanager Naturhistorisch Genootschap in Limburg

Samenvatting feedback

Legenda as (ontwikkelstappen)
stapomschrijving
1Persoonlijke doelen stellen
2Gezamenlijk doelen (bij)stellen
3Systematisch bijdragen aan teamresultaten
4Verantwoordelijkheid nemen voor korte en lange termijn doelen en resultaten